Can't get it to work Status:

This topic is: not a support question

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Oana 2 years, 9 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

  • I installed the nggallery folder in my theme folder and entered the shortcode exactly as described. Nothing happens. If I do get anything to show up (clear NG cache, add images=0 setting) I get a vanilla slideshow – not the template I paid for. I tried with the twenty eleven theme for the heck of it – same problem.

    Also – your documentation video http://vimeo.com/62719105 on how to use it with video is awful. I much prefer text so I don’t have to sit through a video. It is too teeny to see so I have to blow it up and then I can’t see the video controls. There is no sound. It gets to the end where it shows the custom fields but not what to put in them -THAT”S THE MOST IMPORTANT PART and I sat through the obvious stuff and didn’t get the key information! the raw video url? the embed code? Just watching a mouse pointer go in circles is not helpful!

    I bought this so I could display a video and I can’t get it to work. Need to show it to client in the morning – don’t want to wast any more time on it. I see a lot of people in the forum have the same problem and that is discouraging -I’d like a refund please. Thank you

    I have the shortcodes in this page if you want to take a look http://store.moschettistore.com/blog/gallery-test/



    Oana Support Team #21190

    Hello,

    Please send us the WP admin and FTP login info in a private reply so we can check the problem.

    Thank you.


Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

The topic Can't get it to work is closed to new replies.