Gallery not appearing on website Status:

Home Forums Wall/Grid Gallery (WP NextGEN Gallery Template) Gallery not appearing on website

This topic is: resolved

This topic contains 10 replies, has 2 voices, and was last updated by  Ovidiu 3 years, 8 months ago.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

  • Hi guys,

    I’m having a problem where the gallery is not appearing on my site anymore, it will occasionally appear but when I refresh the page it disappears and will not come back.

    The page is http://www.qmw.com.au/?page_id=2052

    Thanks

    Brad



    Hey guys,

    The above link is wrong.. I’ve had to go with another template to get the site up and running.

    I’ve created a temporary page with the plugin running on it so that you can see what it’s doing. Click on the page an dthen click refresh and you will see the gallery disappears.

    http://www.qmw.com.au/?page_id=2139&preview=true

    Regards

    Brad



    Ovidiu Support Team #7726

    Hi,

    The problem is that the wp_footer() function is not used in your theme please add it.



    Thanks for the response Ovidiu.

    Can you tell me how to add this? I didn’t create the theme.

    Also how will this affect the theme if I add it?

    Thanks again.



    Ovidiu

    Would using the Plugin version instead of the Template version correct the issue?



    Ovidiu Support Team #7799

    Hi,

    You have to add it in footer.php and no the plugin version will not work either.



    Ok, can you tell me exactly what I need to add to the footer.php?



    I took a pic of the current footer.php

    http://www.qmw.com.au/wp-content/uploads/2013/12/footerphp.png

    Footer.php

    • This reply was modified 3 years, 8 months ago by  qmw.
    • This reply was modified 3 years, 8 months ago by  qmw.


    Ovidiu Support Team #8088

    Hi,

    The footer is added correctly. My question is if it had any effect? If not, please resend us the link where you are using the plugin so we can search for the other causes for why the plugin isn’t working.



    Hi Ovidiu

    I have not changed the footer it has always had the wp_footer line. Here is the link to the test page:

    http://www.qmw.com.au/?page_id=2139&preview=true

    Thanks



    Ovidiu Support Team #8180

    I don’t see that you added the shorcode on the page.


Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

The topic Gallery not appearing on website is closed to new replies.