Gallery stops working after page refresh / if you've visited the page prior. Status:

Home Forums Thumbnail Gallery (WP NextGEN Gallery Template) Gallery stops working after page refresh / if you've visited the page prior.

This topic is: resolved

This topic contains 16 replies, has 3 voices, and was last updated by  Oana 3 years, 2 months ago.

Viewing 17 posts - 1 through 17 (of 17 total)

  • http://shadowarchitects.com/

    As stated above, when you go to a project page (which contains a thumbnail gallery) for the first time. Everything works great. But, if you refresh the page or browse away from the page and back. It no longer works / disappears.

    It’s like nggallery snapchat without a timer.

    I have tested the site in Firefox and Chrome with the same results. It doesn’t correct itself if I clear my cache.

    Is this a caching issue with nggallery / wordpress?

    Thanks!



    Btw, this also seems to be what was happening last time I posted a topic a few days ago.



    I just found that when I click “Clear image cache” it will restore a previously not displaying gallery. But, after page refresh, it disappears again.



    Oana Support Team #9181

    Hello,

    Iā€™m sorry for the late response. The problem continues to occur?

    Thank you



    Yes, it continues to occur.

    We have moved the site to the subdomain http://stage.shadowarchitects.com until we can work out this problem.

    Please .help us work this out.



    This reply content has been deleted.

    This is an automatic action, which occurs after a week, if the user provided sensitive information in a private reply.



    Deleting expired transients from the wp_options table will temporarily resolve the issue and then it stops working again.

    I ran this in MySQL if it gives you any leads on what the error is.

    `delete from wp_options
    where option_name like ‘\_transient\_%’
    or option_name like ‘\_site\_transient\_%’
    or option_name like ‘displayed\_galleries\_%’



    Oana Support Team #9358

    Hello,

    Please fix the errors that arise from NextGEN Gallery (by Photocrati), then activate our plugin. If the error continue to occur, please contact us.

    Thank you



    I am having this same problem. See http://www.cobeckconstruction.com/experience/

    NextGEN 2.0.40
    WP 3.8



    Oana Support Team #9410

    Hello,

    Please send us the admin login info in a private reply. We need to test this.

    Thank you.



    This reply content has been deleted.

    This is an automatic action, which occurs after a week, if the user provided sensitive information in a private reply.



    This reply content has been deleted.

    This is an automatic action, which occurs after a week, if the user provided sensitive information in a private reply.



    Oana Support Team #9670

    Hello,

    Please download the latest files on CodeCanyon, because this error was solved by our team.
    If other problems appear, please contact us.

    Thank you.



    The version at code canyon is still 1.6, which does not fix it.



    Oana Support Team #9713

    Hello,

    Yes, it’s true what they say, but more files have been updated and therefore remained the same version. The problem arises because of the cache.

    Thank you



    The update seems to have fitted the slideshow not showing up at all, but now the thumbnails are not loading.

    http://www.cobeckconstruction.com/test-page/



    Oana Support Team #9757

    Hello,

    The problem appear in the backend, not save thumbnails. Problem solved, please check. Here you have the test page.
    http://www.cobeckconstruction.com/test-page/

    Wishing you a wonderful day.


Viewing 17 posts - 1 through 17 (of 17 total)

The topic Gallery stops working after page refresh / if you've visited the page prior. is closed to new replies.