General settings: Height 100% does not work Status:

Home Forums Thumbnail Gallery (with PHP Admin) General settings: Height 100% does not work

This topic is: resolved

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  gflogic 4 years, 1 month ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

  • Hi there,

    Good job on that script, I am impressed! I really like the fullscreen feature, and I actually purchased the script because it offers great fullscreen display capabilities on iPad.

    Now to my issue: I may be doing something wrong, but when I create a gallery and I change the ‘General settings’ height parameter to 100%, my gallery won’t display. I get a white page with nothing in it. Note that the 100% width parameter works fine. In fact, if I set my width parameter to 100% and my height parameter to an actual fixed value like 500px, the gallery works no problem. It just seems to ‘bug’ whenever I set my gallery height to 100%.

     

    Any idea? Thanks for your support.



    Ovidiu Support Team #1208

    Hi,

    Please send a link.



     

    PM or email me if you need access to the admin section

    • This reply was modified 4 years, 1 month ago by  Ovidiu.


    Ovidiu Support Team #1225

    Hi,

    When you generate the code make sure you select “Enable Fullscreen Gallery option.” for the full-screen to work properly.



    Hi there,

    Ok, we are getting somewhere. Now I would like to get rid of the two extra white spaces on the top and left sides.

    See: http://www.bakdache.com/test.html

     

    thx



    Ovidiu Support Team #1236

    Hi,

    You have to add this code before any other http://mariuscristiandonea.com/html-401-and-xhtml-10-reset-stylesheet/



    Fantastic – please remove all the links in my post and please close this topic.

    Have a great day


Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic General settings: Height 100% does not work is closed to new replies.