Images not appearing in admin when inserting from Media Library Status:

Home Forums Thumbnail Gallery (WordPress Plugin) Images not appearing in admin when inserting from Media Library

This topic is: resolved

This topic contains 9 replies, has 2 voices, and was last updated by  Marian 2 years, 2 months ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

  • I just purchased this and it doesn’t seem to be working for me. I created a gallery, but when i go to insert image, it is not inserting the image. When i press “insert into post” it only shows me a missing image icon. Little square with a camera image in it. Kind of strange. My permissions are all set to 777.

    Thanks



    Marian Support Team #50361

    Hello

    Please send us your wp-admin & ftp info ( as private reply ) to fix your problem.

    Best Regards,
    Support Team



    This reply content has been deleted.

    This is an automatic action, which occurs after a week, if the user provided sensitive information in a private reply.



    Marian Support Team #50470

    Hello

    I’ve added 3 images in gallery ID: 1 New gallery and everything works perfect.
    Please tell us what upload method used when you tried to upload your photo.

    Best Regards,
    Support Team



    I first press the “+”. then to the right under: “Default WordPress file upload” I press the button “select images”. The WordPress add media window appears.

    It does’t matter whether i upload or select from the library,, but I select my image and “insert into post”. Again it did not work for me as you will be able to see the attempt in my admin.

    Thanks,
    Kevin



    Simple Ajax works I will just use that….



    Thanks for your help, there is one more thing. The Z-index is off. I use the mega menu and if you hover over “Shop Products” in top left, you will see the thumbnail gallery is on top. This isnt a problem anywhere else on the site with any other software, I know its not the mega menu. Thanks! Should be about it.



    Marian Support Team #50620

    Hello

    Please send us your gallery link to see and fix your problem.

    Best Regards,
    Support Team





    Marian Support Team #50789

    Hello

    Fixed. You can use it.

    Best Regards,
    Support Team


Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic Images not appearing in admin when inserting from Media Library is closed to new replies.