Not displaying in website and no responsive thumbnails Status:

Home Forums Thumbnail Gallery (with PHP Admin) Not displaying in website and no responsive thumbnails

This topic is: not a support question

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by  Marian 2 years, 2 months ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

  • after setting up the gallery and adding the images, I have noticed that when I set the height to 100% the gallery does not show, also the thumbnails are not responsive as per your demo, they stay in a fixed position, this can be viewed at:

    http://www.alexanderboatbuilders.com/doptg/?gallery_id=5

    Also we have added the gallery code to our website, this will not display on the internet, the URL is:

    http://alexanderboatbuilders.com/portfolio.html

    Any help is appreciated



    Marian Support Team #50360

    Hello

    Please send us your ftp info ( as private reply ) to fix your problem.

    Best Regards,
    Support Team



    This reply content has been deleted.

    This is an automatic action, which occurs after a week, if the user provided sensitive information in a private reply.



    any news on this?



    Marian Support Team #50790

    Hello

    I’ve tried to check your link : http://alexanderboatbuilders.com/portfolio.html but i received this error :

    Best Regards,
    Support team



    you should now be able to access this



    Marian Support Team #50795

    Hello

    The problem is because your theme don’t use wordpress coding standard.
    If you will change your current theme with a default from wordpres ( like Twenty Fiften ) you will se that everything is working.

    To fix your theme you must find this code in your theme :

    and replace it with :

    Best Regards,
    Support Team



    this does not resolve the issue with the gallery not resizing with the window as per your demo gallery, it is in a fixed position as seen below

    http://www.alexanderboatbuilders.com/doptg/?gallery_id=5



    Marian Support Team #50883

    Hello

    I need your wp-admin info ( as private reply ) to fix your problem.

    Best Regards,
    Support Team


Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic Not displaying in website and no responsive thumbnails is closed to new replies.